2692022541 6972807193 25ης Μαρτίου, Καλάβρυτα giannis_stergios@hotmail.gr
hero image
 
 
Ο ΕΛΑΤΟΣ
Παραδοσιακή Ταβέρνα Καλάβρυτα Αχαΐας


Στα πανέμορφα και γραφικά Καλάβρυτα και πιο συκριμένα στο κέντρο των Καλαβρύτων, πλησίον της κεντρικής εκκλησίας στο πεζόδρομο, θα βρείτε την παραδοσιακή ταβέρνα μας “Ο ΕΛΑΤΟΣ” στην οποία μπορείτε να απολαύσετε μοναδικές και ποιοτικές γεύσεις, μέσα σε ένα όμορφο και ζεστό περιβάλλον.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Είναι κοντά σας από το 1946

αποτελώντας μια από την πιο παλιά παραδοσιακή ταβέρνα στα Καλάβρυτα, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει ανακαινιστεί με παραδοσιακή διακόσμηση που αγκαλιάζει ζεστά κάθε επισκέπτη της.

Η παραδοσιακή ταβέρνα μας, είναι ανοιχτή κατά την διάρκεια όλου του χρόνου και καθημερινά υποδέχεται ντόπιους και τουρίστες από όλο τον κόσμο, προσφέροντάς τους μια μοναδική γευστική εμπειρία.

Το χειμώνα η ταβέρνα μας λειτουργεί στην χειμερινή σάλα, χωρητικότητας 130 ατόμων, με το τζάκι και την παραδοσιακή διακόσμηση να δημιουργούν ένα μοναδικό σκηνικό. Το καλοκαίρι μπορείτε να απολαύσετε όμορφες στιγμές στον εξωτερικό μας χώρο (αυλή) κάτω από τα πλατάνια με πολύ δροσιά, χωρητικότητας 170 ατόμων.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Το μενού μας 

αποτελείται από παραδοσιακά μαγειρευτά φαγητά, ψητά στα κάρβουνα και πολλά ακόμα εδέσματα, παρασκευασμένα από ντόπια υλικά, με πολύ αγάπη και φροντίδα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η παραδοσιακή ταβέρνα μας έχει βραβευμένοι ως μία από τις καλύτερες παραδοσιακές ταβέρνες της περιοχής μας από την Hellas Lifestyle Top Business.

Στην παραδοσιακή ταβέρνα μας μπορούμε να πραγματοποιήσουμε κοινωνικές δεξιώσεις όπως (γάμοι, βαπτίσεις, μνημόσυνα) σε πάρα πολύ καλές και λογικές τιμές.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Στόχος και σκοπός είναι η πλήρη ικανοποίηση ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη καθώς και η διαρκής προσπάθεια μας να γινόμαστε καλύτεροι.
 
 
 
 
 
 
 

Επισκεφτείτε την παραδοσιακή ταβέρνα μας
στα Καλάβρυτα και να είστε σίγουροι ότι θα σαγινευτείτε από την όμορφη ατμόσφαιρα και θα ικανοποιηθείτε πλήρως από την παραδοσιακή κουζίνα μας.