2692022541 6972807193 25ης Μαρτίου, Καλάβρυτα giannis_stergios@hotmail.gr
hero image
 
 
ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ
Ο ΕΛΑΤΟΣ | Παραδοσιακή Ταβέρνα Καλάβρυτα Αχαΐας


Σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα και σε υψόμετρο 756μ. στους πρόποδες του Χελμού, βρίσκονται χτισμένα τα ιστορικά Καλάβρυτα όπου καθημερινά υποδέχοντε τουρίστες από όλο τον κόσμο. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Αποτελούν μία από τις πιο γραφικές περιοχές της Πελοποννήσου

Ένας ιδιαίτερα δημοφιλή και ενδιαφέρον προορισμός, που προσφέρει τη δυνατότητα για διάφορες δραστηριότητες, όλες τις εποχές του χρόνου, κυρίως κατά την χειμερινή περίοδο καθώς διαθέτουν μία από τις καλύτερες υποδομές χειμερινού τουρισμού στην Ελλάδα.

Στην ευρύτερη επαρχία των Καλαβρύτων μπορείτε να επισκεφτείτε πολύ σημαντικά θρησκευτικά, ιστορικά, αρχαιολογικά, φυσικά και τουριστικά αξιοθέατα, να χαλαρώσετε και να ασχοληθείτε με διάφορα σπορ.

Στα Καλάβρυτα μπορεί να βρείτε ένα μεγάλο αριθμό από καταλύματα για να επιλέξετε αυτό της αρεσκείας σας καθώς και πολλές δραστηριότητες που θα κάνουν τις διακοπές σας μια μοναδική εμπειρία.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ:

- Αγία Λαύρα
- Φαράγγι Βουραϊκού - Οδοντωτός Σιδηρόδρομος
- Ο Πύργος των Πετιμεζαίων ή Πετμεζαίων
- Πλανητέρο
- Μονή Μεγάλου Σπηλαίου
- Λίμνη Τσιβλού
- Τηλεσκόπιο Αρίσταρχος
- Σπήλαια Λιμνών
- Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων
- Καταρράκτες Αγίου Ταξιάρχη
- Παναγία Πλατανιώτισσα
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Απέχουν 77 χιλιόμετρα από την Πάτρα και 180 χιλιόμετρα από την Αθήνα.
Σε περίπου, δηλαδή, δύο ώρες από το κέντρο της πρωτεύουσας θα απολαμβάνετε την πανέμορφη φύση και θα είστε έτοιμοι να γεμίσετε τις μπαταρίες σου.
 
 
 
 
 
 
 
 

Επισκεφτείτε την παραδοσιακή ταβέρνα μας
στα Καλάβρυτα και να είστε σίγουροι ότι θα σαγινευτείτε από την όμορφη ατμόσφαιρα και θα ικανοποιηθείτε πλήρως από την παραδοσιακή κουζίνα μας.