2692022541 6972807193 25ης Μαρτίου, Καλάβρυτα giannis_stergios@hotmail.gr
 
 
ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΜΑΣ
Ο ΕΛΑΤΟΣ | Παραδοσιακή Ταβέρνα Καλάβρυτα Αχαΐας


Στην παραδοσιακή ταβέρνα μας “Ο ΕΛΑΤΟΣ” η οποία βρίσκεται στα Καλάβρυτα, έχουμε δημιουργήσει με αγάπη και μεράκι ένα πλούσιο μενού επιδιώκοντας την ικανοποίηση ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Μοναδικές & Ποιοτικές Γεύσεις

Το μενού μας αποτελείται από φρέσκιες σαλάτες, παραδοσιακά ορεκτικά, ζουμερά ψητά στα κάρβουνα καθώς και μαγειρευτά φαγητά φτιαγμένα με τα καλύτερα υλικά και πολύ φροντίδα, ενώ τροποποιείται ανάλογα την εποχή.

Από ψητά, στο μενού μας θα βρείτε μεταξύ άλλων: κοκορέτσι, κοντοσούβλι, σουβλιστή μπριζόλα μοναδική στην περιοχή μας καθώς και κάθε είδους ψητό στα κάρβουνα. 

Ενώ από μαγειρευτά, μπορείτε να απολαύσετε: κατσικάκι λαδορίγανη, κόκορα μακαρονάδα, λαχανοντολμάδες με αυγολέμονο, φασολάδα, γίδα βραστή, κοτόπουλο, μουσακά, γεμιστά, διάφορα λαδερά καθώς επίσης και κυνήγια όπως αγριογούρουνο στιφάδο, λαγό, ελάφι, ζαρκάδι και διάφορες χωριάτικες πίτες.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Το ψωμί μας είναι χωριάτικο ζυμωτό στα ξύλα. Για την παρασκευή των φαγητών μας χρησιμοποιούμε πάντα ντόπια υλικά από την περιοχή μας όπως χυλοπίτες, φέτα Καλαβρύτων, φορμαέλα, καθώς και βιολογικά οπωροκηπευτικά και λάδι.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Το προσωπικό μας άκρως φιλικό, είναι έτοιμο να σας εξυπηρετήσει, ενώ οι γεύσεις μας θα σας αποζημιώσουν. Το ζεστό περιβάλλον και οι οικονομικές τιμές μας σίγουρα θα σας ικανοποιήσουν.  
   
Η παραδοσιακή ταβέρνα μας λειτουργεί χειμώνα - καλοκαίρι και σας περιμένει από νωρίς το μεσημέρι με την οικογένεια ή την παρέα σας για να σας προσφέρει ποιοτικές και μοναδικές γεύσεις.
 
 
 
 
 
 
 

Επισκεφτείτε την παραδοσιακή ταβέρνα μας
στα Καλάβρυτα και να είστε σίγουροι ότι θα σαγινευτείτε από την όμορφη ατμόσφαιρα και θα ικανοποιηθείτε πλήρως από την παραδοσιακή κουζίνα μας.