2692022541 6972807193 25ης Μαρτίου, Καλάβρυτα giannis_stergios@hotmail.gr
 
 
 
 
Ο ΕΛΑΤΟΣ
Παραδοσιακή Ταβέρνα Καλάβρυτα Αχαΐας


Στα πανέμορφα και γραφικά Καλάβρυτα και πιο συκριμένα στο κέντρο των Καλαβρύτων, πλησίον της κεντρικής εκκλησίας στο πεζόδρομο, θα βρείτε την παραδοσιακή ταβέρνα μας “Ο ΕΛΑΤΟΣ” στην οποία μπορείτε να απολαύσετε μοναδικές και ποιοτικές γεύσεις, μέσα σε ένα όμορφο και ζεστό περιβάλλον.

Είναι κοντά σας από το 1946 αποτελώντας μια από την πιο παλιά παραδοσιακή ταβέρνα στα Καλάβρυτα, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει ανακαινιστεί με παραδοσιακή διακόσμηση που αγκαλιάζει ζεστά κάθε επισκέπτη της.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
 
 

 

ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΜΑΣ

ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΜΑΣ

Το μενού μας αποτελείται από φρέσκιες σαλάτες, παραδοσιακά ορεκτικά, ζουμερά ψητά στα κάρβουνα καθώς και μαγειρευτά φαγητά φτιαγμένα με τα καλύτερα υλικά και πολύ φροντίδα, ενώ τροποποιείται ανάλογα την εποχή...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΛΟΥΣΙΟ ΜΕΝΟΥ

ΠΛΟΥΣΙΟ ΜΕΝΟΥ

που αποτελείται από παραδοσιακές γεύσεις φτιαγμένες με τις καλύτερες πρώτες ύλες.

ΑΝΟΙΧΤΑ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ

ΑΝΟΙΧΤΑ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ

από νωρίς το μεσημέρι έως αργά το βράδυ, χειμώνα - καλοκαίρι.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΕΞΙΩΣΕΩΝ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΕΞΙΩΣΕΩΝ

όπως γάμους, βαπτίσεις, μνημόσυνα κ.α. σε πάρα πολύ καλές και λογικές τιμές.

ΦΙΛΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΦΙΛΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Το προσωπικό μας άκρως φιλικό, είναι έτοιμο να σας εξυπηρετήσει, ενώ οι γεύσεις μας θα σας αποζημιώσουν.

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ

Σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα και σε υψόμετρο 756μ. στους πρόποδες του Χελμού, βρίσκονται χτισμένα τα ιστορικά Καλάβρυτα όπου καθημερινά υποδέχοντε τουρίστες από όλο τον κόσμο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η παραδιασική ταβέρνα μας αποτελεί μια από τις πιο παλιές παραδοσιακές ταβέρνες στα Καλάβρυτα. Τα τελευταία χρόνια έχει ανακαινιστεί με παραδοσιακή διακόσμηση που αγκαλιάζει ζεστά κάθε επισκέπτη της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΜΑΣ

ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΜΑΣ

Σας περιμένουμε με την παρέα ή την οικογένειά σας και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε την καλύτερη εξυπηρέτηση και μοναδικές παραδοσιακές γεύσεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ